Tankeflyt - ICF coach Maria C. Hofman
Dine styrker. Din oppmerksomhet. Ditt gull. www.tankeflyt.no   Få følelsen av "Det er godt å være meg!" - "Det er godt å være oss!"    

Reviews

There are no reviews yet. Be the first!

Our providers

Maria - Oslo
Gleder meg til å snakke med deg! ICF coaching er fremtidsrettet, løsningsorientert og løftende. Velkommen til en samtale som gir nye perspektiver!
Maria - Skype / på Blaker
Gleder meg til å snakke med deg! ICF coaching er fremtidsrettet, løsningsorientert og løftende. Velkommen til en samtale som gir nye perspektiver!
Workshop/Kurs
La deg inspirere! En workshop eller et kurs byr på en kombinasjon av tankevekkende spørsmål, bevisst oppmerksomhet og nye perspektiver med Points of You. Unn deg selv en inspirasjonsrik opplevelse med varierende temaer.
Dagskurs Stressmestring
I et dagskurs stressmestring får du belyst temaet stress fra ulike vinkler. Med både teori, selvcoaching og praktiske øvelser i oppmerksomhetstrening (Mindfulness) får du innsikt i dine stresskilder og hvordan du kan takle dem.

Our services

Refleksjonstime inklusive prøvecoaching hvis ønskelig
En kostnadsfri og uforpliktende samtale. Jeg svarer på alt du måtte lure på og støtter deg i å sortere tankene slik at du kan vurdere mulighetene som passer best til deg på DIN vei. Timen kan deles opp i en halv time refleksjon og en halv time prøvecoaching om ønskelig. Jeg møter deg gjerne på mitt kontor, på Skype eller på din arbeidsplass (etter bestilling, kontakter jeg deg for å avtale dette nærmere).
1 hour
Prøvecoaching
Jeg møter deg gjerne på kontoret mitt i Oslo, eller på din arbeidsplass. Du får en kort introduksjon til profesjonell ICF coaching og jeg svarer på alt du måtte lure på. Etter det får du en kostnadsfri og uforpliktende 30 minutters coachingsamtale som gir deg klarhet, fokus og fornyet energi til å oppnå det du vil.
1 hour
Prøvecoaching på Skype
Jeg blir gjerne kjent med deg på Skype. Du får en kort introduksjon til profesjonell ICF coaching og jeg svarer på alt du måtte lure på. Etter det får du en kostnadsfri og uforpliktende 30 minutters coachingsamtale som gir deg klarhet, fokus og fornyet energi til å oppnå det du vil.
1 hour
Med ordet på sporet i 30 minutter
I stedet for å møtes på kontoret, bli med på en 30 minutters tur ute. Når man går, er det ofte lettere å tømme hodet for ineffektive tanker. Og morsommere og sunnere er det også. Hva er det som opptar tankene dine? Hva er det som du kunne tenke deg å komme videre med, på hvilket område kunne du tenke deg å komme på sporet av en løsning, en ny synsvinkel? Tilbud: kr. 300
30 minutes
Med ordet på sporet i 60 minutter
I stedet for å møtes på kontoret, bli med på en 30 minutters tur ute. Når man går, er det ofte lettere å tømme hodet for ineffektive tanker. Og morsommere og sunnere er det også. Hva er det som opptar tankene dine? Hva er det som du kunne tenke deg å komme videre med, på hvilket område kunne du tenke deg å komme på sporet av en løsning, en ny synsvinkel? Tilbud: kr. 600
1 hour
Coachingsamtale
Velkommen til en coachingsamtale med personlig oppmøte i Oslo eller på din egen arbeidsplass. På websiden www.tankeflyt.no finner du priser på aktuelle tjenester.
1 hour
Coachingsamtale på Skype
Velkommen til en coachingsamtale på Skype! På websiden www.tankeflyt.no finner du priser på aktuelle tjenester.
1 hour
Coachingsamtale med MBSP (1,25 timer)
For deg som går coachingprogrammet kombinert med MBSP.
1 hour 30 minutes
Refleksjonstime med Points of You
Få fornyet energi, motivasjon og nye perspektiver med verktøy fra Points of You. Velkommen til et inspirerende møte på mitt kontor i Oslo, eller på din arbeidsplass. Intropris Kr. 390.
1 hour