Tankeflyt - ICF coach Maria C. Hofman
Dine styrker. Din oppmerksomhet. Ditt gull. www.tankeflyt.no   Få følelsen av "Det er godt å være meg!" - "Det er godt å være oss!"    

Reviews

There are no reviews yet. Be the first!

Our providers

Maria - Lilleaker, Oslo
Gleder meg til å snakke med deg! ICF coaching er fremtidsrettet, løsningsorientert og løftende. Velkommen til en samtale som gir nye perspektiver!
Maria - Skype / kontor i Blaker
Gleder meg til å snakke med deg! ICF coaching er fremtidsrettet, løsningsorientert og løftende. Velkommen til en samtale som gir nye perspektiver!
Workshop/Kurs
La deg inspirere! En workshop eller et kurs byr på en kombinasjon av tankevekkende spørsmål, bevisst oppmerksomhet og nye perspektiver med Points of You. Unn deg selv en inspirasjonsrik opplevelse med varierende temaer.
Dagskurs Stressmestring
I et dagskurs stressmestring får du belyst temaet stress fra ulike vinkler. Med både teori, selvcoaching og praktiske øvelser i oppmerksomhetstrening (Mindfulness) får du innsikt i dine stresskilder og hvordan du kan takle dem.

Our services

Prøvecoaching
Jeg møter deg gjerne på kontoret mitt (Lilleaker, Oslo eller Blaker), eller på Skype. Du får en kort introduksjon til profesjonell ICF coaching og jeg svarer på alt du måtte lure på. Etter det får du en kostnadsfri og uforpliktende 30 minutters coachingsamtale som gir deg klarhet, fokus og fornyet energi til å oppnå det du vil.
1 hour
Prøvecoaching på Skype
Jeg blir gjerne kjent med deg på Skype. Du får en kort introduksjon til profesjonell ICF coaching og jeg svarer på alt du måtte lure på. Etter det får du en kostnadsfri og uforpliktende 30 minutters coachingsamtale som gir deg klarhet, fokus og fornyet energi til å oppnå det du vil.
1 hour
Introduksjonssamtale
En kostnadsfri og uforpliktende samtale. Jeg møter deg gjerne på mitt kontor i Lilleaker, Blaker, eller på Skype for å bli kjent (etter bestilling, kontakter jeg deg for å avtale dette nærmere). Sammen ser vi på mulighetene som passer best for deg. Jeg svarer på alt du måtte lure på slik at du kan ta et veloverveid valg.
1 hour
Utforskningssamtale / aktivitetsplanlegging for ledere
Et kostnadsfritt og uforpliktende møte i din bedrift eller på Skype (etter bestilling, kontakter jeg deg for å avtale dette nærmere). Vi utforsker muligheter for å komme fra dagens situasjon til ønsket situasjon. Du får klarhet, fokus og fornyet energi for å oppnå verdifulle resultater - gjennom (team)coaching, kurs, seminar, eller konsulenttjenester.
1 hour
Coachingsamtale
Velkommen til en coachingsamtale med personlig oppmøte i Lilleaker eller Blaker. På websiden www.tankeflyt.no finner du priser på aktuelle tjenester.
1 hour
Coachingsamtale på Skype
Velkommen til en coachingsamtale på Skype! På websiden www.tankeflyt.no finner du priser på aktuelle tjenester.
1 hour
Coachingsamtale med MBSP (1,25 timer)
Velkommen til en coachingsamtale med personlig møte på Blaker eller i Oslo (etter avtale).
1 hour 30 minutes
Refleksjonstime med Points of You
Få fornyet energi, motivasjon og nye perspektiver med verktøy fra Points of You. Velkommen til et inspirerende møte på mitt kontor i Sørum eller Oslo, eller på din arbeidsplass. Intropris Kr. 390.
1 hour